Piruett

Science fiction, fantasy och allmäna nörderier – sedan 2007

Jag säljer mina rollspel

Inte alla! Bara de som står oanvända och tar upp plats. Är du intresserad, kolla in mina Tradera-auktioner:

 1. Profilbild för Daflum
  Daflum

  Men ack varför sälja coriolis? även fast järnringen har failat ganska hårt med att lansera någonting så är det ju definitivt något att behålla då det nog kommer bli häftigt.

  Snösaga lär du få en ganska bra peng för gissar jag på då jag sett typ 30 Snösaga köpes annonser.

 2. Profilbild för Martin Ackerfors

  Det är bra, jag har precis gjort likadant fast med min Mutantsamling (plus lite annat) och de verkar gå bra.

 3. Profilbild för kosta

  Fattar inte varför ni säljer era spel? E ni panka eller, det komemr ändå inte betala era räkningar? Altruism, för att någon annan ska få chansen att spela det (nope) – då hade man gett bort det som supergänget.

  Fail (som jag lärt mig att man säger i dataspelsbranschen) 😉

  1. Profilbild för Martin Ackerfors

   Tja, det är en kombination av de båda anledningarna (vilket dock gör att det inte handlar om ren altruism, förstås). Dels tar spelen bara plats och jag kommer aldrig, någonsin att använda dem igen vilket är synd eftersom det är bra grejer. Dels har Mutant-prylarna gått rätt högt på Tradera och uppenbarligen kommer det ge en schysst tillskott till min skrala studentekonomi eftersom de redan är uppe i skyhögt mer än vad jag trodde de skulle gå för och då är det ändå tio dagar kvar eller något sådant.

   Jag ser inget egenvärde i att sitta och hålla på rollspel man inte spelar, läser eller ens öppnar heller.

  2. Profilbild för Magnus Edlund

   Jag säljer spelen för att jag inte spelar dem, och för att mina bokhyllor börjar svämma över. För att inte tala om vinden. Jag har så mycket rollningsprylar på vinden att det är läskigt.

   Till skillnad från Supergänget så kostade ovanstående lir en del pengar att införskaffa. Ambitionen är helt enkelt att minimera förlusten. Dessutom tror jag inte att det finns någon direkt andrahandsmarknad för Supergänget.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *