5 reaktioner till “Jag säljer mina rollspel

 1. Men ack varför sälja coriolis? även fast järnringen har failat ganska hårt med att lansera någonting så är det ju definitivt något att behålla då det nog kommer bli häftigt.

  Snösaga lär du få en ganska bra peng för gissar jag på då jag sett typ 30 Snösaga köpes annonser.

  Gilla

 2. Fattar inte varför ni säljer era spel? E ni panka eller, det komemr ändå inte betala era räkningar? Altruism, för att någon annan ska få chansen att spela det (nope) – då hade man gett bort det som supergänget.

  Fail (som jag lärt mig att man säger i dataspelsbranschen) 😉

  Gilla

  1. Tja, det är en kombination av de båda anledningarna (vilket dock gör att det inte handlar om ren altruism, förstås). Dels tar spelen bara plats och jag kommer aldrig, någonsin att använda dem igen vilket är synd eftersom det är bra grejer. Dels har Mutant-prylarna gått rätt högt på Tradera och uppenbarligen kommer det ge en schysst tillskott till min skrala studentekonomi eftersom de redan är uppe i skyhögt mer än vad jag trodde de skulle gå för och då är det ändå tio dagar kvar eller något sådant.

   Jag ser inget egenvärde i att sitta och hålla på rollspel man inte spelar, läser eller ens öppnar heller.

   Gilla

  2. Jag säljer spelen för att jag inte spelar dem, och för att mina bokhyllor börjar svämma över. För att inte tala om vinden. Jag har så mycket rollningsprylar på vinden att det är läskigt.

   Till skillnad från Supergänget så kostade ovanstående lir en del pengar att införskaffa. Ambitionen är helt enkelt att minimera förlusten. Dessutom tror jag inte att det finns någon direkt andrahandsmarknad för Supergänget.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s