Marjura har aldrig varit i tryggare händer

Plötsligt damp ett mejl ner i inboxen. Det var min kompis David ”Öken” Öqvist som ritat en bild på sin rollperson – barden Pompozzo – i vår nystartade Svavelvinter-kampanj.

Klicka för större!

Det är vid tillfällen som detta jag önskar att alla min rollkompisar jobbade som serietecknare/konstnärer/illustratörer.

8 reaktioner till “Marjura har aldrig varit i tryggare händer

 1. Hihi. definitivt briljant.

  men vissa illustratörer (undertecknad inkluderad) är super-spammers som får spelkamraterna att -ångra- att de spelar med en sådan snarare än vara glada för det 😉

  Gilla

 2. Får lite Asterix-vibbar och det är ett jävligt bra betyg på en bild ska sägas. Lycka till med Svavelvinter, vi avslutade vår kampanj i julas efter 5,5 år… fast det beror nog mest på oss och vår förmåga att inte bo i samma stad än kampanjen skulle jag tro. I övrigt en väldigt läsbar blogg, Sinkadusgenomgången var magical stuff även om jag inte fick läst så många nummer av den då det begav sig. /Tobias

  Gilla

 3. Ha, ha, underbart! Jag får vibbar av Signor Adolfo Pirelli ur Sweeney Todd. Ser fram emot den ofrånkomliga duetten med baron Angantryn Bälgnäsa i Isakra.

  Skriver ni någon krönika så att man kan följa äventyren?

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s