5 reaktioner till “Vilken härlig dag!

  1. Varje gång det här beskedet trillar in funderar jag på om det kanske skulle vara värt att bara rakt av betala tillbaks hälften av lånet eller något sådant. Rent psykologiskt, för moralen, alltså.

   Gilla

   1. Jag gjorde det. Hade enorm hjärtklappning när jag förde över pengarna på nätet. Kände mig lättad efteråt. Nästan skuldfri nu.

    Gilla

   2. Frågan är … tjänar man på det? Rent ekonomiskt? CSN-räntan är typ 2%. Om jag, istället för att betala av extra, investerar mina pengar i något som ger mer än 2% avkastning, så är det väl bättre ut pengasynpunkt? Eller tänker jag fel nu?

    Gilla

   3. Något jag har tänkt på – men inte gjort – är att ta ett banklån och istället flytta över skulden till en bank. Jag vet dock inte hur låg ränta man kan få. Men en sak har jag lärt mig om banker: allt är förhandlingsbart. Egentligen. Även om de vill ge sken av motsatsen.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s