Uppdatera min rrs-läsare

För ett tag sedan rensade jag ut en massa mög ur min google reader. Nu vill jag fylla på läsaren igen.

Vilka bloggar/sajter som jag inte redan läser borde jag börja läsa?

Jag är mest intresserad av … tja, besöker du denna sajt så har du nog en hygglig aning om vad jag är intresserad av.

Hit me!

5 reaktioner till “Uppdatera min rrs-läsare

  1. Tja, läser du min blogg till exempel?

    Den åsido, jag vet inte om jag borde veta vilka flöden du har kvar. Jag gillar SF Signal till exempel, fast jag egentligen bara skummar väldigt snabbt över de allra flesta inläggen får jag se en hel del intressant från den kanalen.

    För övrigt har jag prenumererat på lite olika flöden från Locus online, och får väldigt bra nyheter därifrån via deras ”news” och också bästa länkarna från deras ”online blinks”. Fast jag hade problem med ett flöde för news, så det kanske finns olika?

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s