16 reaktioner till “Ständigt detta Spotify

 1. Även jag tar tacksamt emot en invite.
  Passar på att berömma din blogg också, Sinkadusmåndag är bland det bästa som hänt bloggvärlden.

  Gilla

 2. Jag skulle också vara intresserad av en Spotify-invite, har totalt missat denna pryl… Visserligen är jag endast en smygläsare på denna weblog, så jag har inget att riktigt komma med som incitament för det privilegiumet.

  Gilla

 3. Hej tar gärna emot en invite, jag är oxå en trogen smygläsare av denna blogg. Sålde nyligen av hela min samling rollspel och sinkaduser och har haft grava nostalgikänningar genom och läsa din blogg.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s