24 reaktioner till “Det största som hänt mig!

 1. Jag är lite förvånad över din ironiska ton i det här inlägget. Du delar ju generöst ut egna slängar åt höger och vänster, gärna med en önskan om att vara provokativ.

  Att du nu ironiserar över att någon faktiskt blir provocerad av det du skriver känns bakvänt.

  Sen vet jag inte vad ”downs syndrom” har med saken att göra? Du kanske kan utveckla något?

  /M

  Gilla

  1. Provokation är rolig, och blir intressant om den bjuder till vidare debatt.
   Håller med om lite malplacerad ironi, vore roligare läsa en lite mer utvecklad uppföljning. Ogillar verkligen pajkastning, såvida pajen inte innehåller rikligt med fläsk.

   Gilla

  2. Har inget intresse för pajkastning, eller att bemöta kritik som börjar med ”riksmongo”.

   Jag tycker inte att det är ett särskilt märkvärdigt påstående att säga att Wholgoor-omslaget (eller hur det nu stava) är förbannat porrigt och har en hel drös sexuella undertoner.

   Jag har all förståelse för att man kan tycka att jag tolkat bilden i hårdaste laget, men jag kan inte riktigt ta till mig kritik som formuleras på det sättet.

   Gilla

   1. Självklart kan man inte diskutera med någon som ger en epitet som ”riksmongo”. Det blir bara komiskt. Att det där gamla Khelataar-omslaget är porrigt tycker jag inte att det råder något tvivel om. Jag gillar inte sånt, av en massa anledningar. Kanske framför allt estetiska.

    Gilla

   2. Jag förstår att det är svårt att ta till sig kritik man finner dåligt formulerad, både för dig och för Åke, men i det här läget tycker jag personligen att det vore bättre för dig att vända andra kinden till, alldeles speciellt om du ska fortsätta med den typ av raljant kritik du själv använder som utrycksmedel, till exempel i dina Sinkadus-poster.

    Om du tycker att Åka ska hålla en standard du själv inte anammar känns det helt enkelt som att du gärna delar ut smällar, men inte vill att någon är elak tillbaks.

    Observera att den raljanta stil du använder inte är fel i sig, och att den absolut bidrar till att göra observationerna roligare och mer intressanta att läsa. Själv vill jag se att du vässar den sidan, att du helt enkelt blir elakare och mer träffsäker när du granska företeelser inom rollspelshobbyn.

    /Magnus

    Gilla

   3. Alltså, folk får gärna vara elaka tillbaka. Det har jag inget emot, jag tycker tvärtom bara att det är roligt. Därav detta inlägg.

    I övrigt ska jag jobba på att bli elakare. Det är sällan man får ett sådant önskemål. 🙂

    Gilla

   4. Jag håller faktiskt med Magnus S. i allt det ovanstående så jobba på det du. Så länge det är roligt utan att sparka på någon, så kör på!

    Gilla

   5. Är jag ensam om att tycka hela posten känns som att sparka in en öppen dörr? Magnus reagerar på något som skrevs i mars. Det är typ ett halvår sen, så jag tyckte mest inlägget kändes oaktuellt och unket. (Antagligen sprang Magnus inte på det förrän nu, men jag kan ha fel…)

    Gilla

   6. Sprang på det nyligen.
    Jag såg inlägget mest som konsumentupplysning. 🙂

    Och det ÄR jävligt stort att bli dissad av en rollspelslegendar. Det står jag för. Det slår nästan den gången då Henrik Schyffert kallade mig ”larvig”. Det var också jävligt stort.

    Gilla

  1. En gång i tiden, när jag var liten påg, så bodde min mormor i Häggviks centrum. I detta centrum fanns på denna tiden en leksaks/hobby-affär vars namn jag inte kommer ihåg som klappat igen för länge sedan. (Senast jag var där hade hela Häggvik klappat igen, den enda butiken som var öppen var Ica. Knappt.)

   Året var 1985 (typ) då jag råkade se Mutant-84-boxen stående i en hylla (inte omslaget med regnbågen, utan den senare). Jag hade ingen aning om vad det var för något, men bilden såg cool ut så jag önskade mig den i julklapp.

   Och på den vägen är det.

   Gilla

 2. Måste säga att jag läste om din otroligt roliga lista. Och motiveringen att varför just den är gubbigast är kanon! Långsökt? Absolut! Rolig? Givetvis. Bra att någon får oss att tänka till.

  Apropå porriga bilder skulle jag vilja fråga Håkan Ackegård vad han tänkte egentligen när i stort sett alla kvinnor han ritade bar korsett och väldigt tilltagna urringningar. Tänkte han på min tonårshjärna som bara var upptagen av bröst?

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s