Piruett

Science fiction, fantasy och allmäna nörderier – sedan 2007

Läst 2009 (del 3)

Kommer ni ihåg januari? Ett helt år framför sig. Och nu är det snart jul igen.

Ack och ve, här kommer i alla fall de böcker jag läst de senaste tre månaderna. Datumet anger dagen då jag läste klart boken. Länken går till eventuell recension på piruett.se.

Aderton böcker. Lite av en formsvacka, kan man säga, om man jämför med 23 böcker under samma period 2008 och 36 st 2007. Visserligen läste jag en jäkla massa serier sommaren 2007, men ändå.

Sammanlagt ger det i alla fall 66 böcker än så länge i år.

Vad kan man säga om dessa böcker? Titlar du absolut inte får missa är The Walking Dead, Ondvinter, The Steel Remains och Mouse Guard 2. Bland de du bör sky som pesten finns Northlander och Corum.

Glada överraskningar var Ex machina och Desolation Jones. Jag hade nästan gett upp hoppat på Ellis. Det har länge känts som om att han bara pumpat ut blaj. Men Jones var riktigt bra, kanske beroende på att huvudpersonen påminde en hel del om Spider Jerusalem … och jag älskar ju Transmetropolitan.

Allt om allt en bra skörd. Deadhouse Gates och New Sun tog alldeles för lång tid att läsa, dock. Skyller på mina nya arbetstider.

  1. Profilbild för kosta

   Hur fort läser du egentligen en bok? Speedreader 🙂 Har du inget jobb?

  2. […] stycken böcker. Lägger man ihop det med det jag läste resten av året så visar det sig att jag tog mig igenom 91 böcker 2009. En liten […]

  Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *