Don’t quit your night-job

Efter att ha jobbat nattetid i typ 4 år så har jag sedan ett par veckor tillbaka gått över till dagtid, vilket helt har fuckat upp mina bloggningsrutiner. Så om ni tycker att antalet inlägg här har sjunkit en aning så beror det just på chocken att gå från skiftarbete 17.30–03.00 till vardagsknegande 07.00–15.00. Jag antar att jag kommer in i det hela så småningom.

Fram tills dess kan ni ju hänga lite på min arbetsplats och förfasa er över vad jag skriver där.

8 reaktioner till “Don’t quit your night-job

  1. Är nöjesbilagan som det en gång beskrevs i Percy tårar? Eller var det kanske Expressen?… =)

    Jag tog mig en titt på dina alster. Uppriktig fråga, känns det som att du skriver skräp för folk som inte kan tänka eller känns det som värsta glassiga jobbet att få skriva på en av Sveriges största tidningar? Det måste trots allt finnas en hel del människor med nöjesjournalistambitioner där ute som skulle ge sitt Tab-finger för en tjänst på Aftonbladet.

    Gilla

    1. Två tjejer? Jävlar, jag spelar med hela Sveriges kvinnliga rollspelarbefolkning! Och dessutom måste ytterligare några av mina spelare vara skickliga crossdressers…

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s