Piruett

Science fiction, fantasy och allmäna nörderier – sedan 2007

links for 2009-06-29

  1. Profilbild för Pelle

   Terry Pratchett-fan som man var så köpte jag Discworld till min PS2 (eller var det t om PS1?) Men jävlar vad besviken jag blev, precis som i länken så var det helt bisarrt svårt att fatta hur man skulle göra. För att citera artikeln ”Discworld runs on pure dream logic; it’s like a pixellated hallucination.” Spot on, dessutom vill jag minnas att laddningstiderna var nåt från den nionde kretsen.

   Istället blev det till att fortsätta nöta wipeout och spela ta-över-england-strategispel (dock på dator).

  2. Profilbild för Pelle

   Hittade spelet när jag letade andra gamla godingar, så om nån är sugen på att testa eländet.

   http://www.abandonia.com/en/games/878/Discworld.html

  Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *