12 reaktioner till “Nej men så det ser ut!

 1. Men så kul! Tips: lägg till en textwidget till Submenu-utrymmet, med en ul-lista där varje länk är en li (ingen rubrik) med länk till vad du vill ha. Tjusigare än att använda RSS-utrymmet uppe till höger för t.ex. Sinkadusmåndag. 🙂

  Gilla

 2. Jag tycker det ser bra ut. Jag gillar Tarski bättre (vilket jag redan pratat med TDH om) men det hindrar ju inte från att det här är riktigt bra det med. Jag överväger själv att testa i mån av tid.

  Gilla

 3. Nja, lite väl ”kolla jag har en blogg. Öh. Hur gör man?”

  För många olika storlekar på typsnitt och för många typsnitt. Om du byter typsnitt så att menyerna harmonierar med varandra tror jag det funkar bättre, och kör lite färre storlekar. Färg är faktiskt inte fel alla gånger heller.

  Gilla

 4. Nja… Jag gillade förra versionen bättre. Min största invändning är att all brödtext blivit så stor. Och det ger onekligen ett lite plåttrigt (rörigt) intryck med blandningen av storlekar, typsnitt och färger.

  Förra versionen kändes också mer ”blogg” – på ett bra sätt. Denna version känns mer som att läsa en dagstidning. Och även om jag annars gärna läser dagstidningar på nätet, får Piruett gärna fortsätta vara Piruett.

  Gilla

 5. Måste tillägga att jag tycker att nya stilen är snygg med ett undantag: plottret uppe i rubriken. Rubrik, taggar och antal kommentarer flyter ihop.

  Jämfört med tidigare; Tarski då. Annars trevlig blogg och ser ändå förbenat bra ut!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s