Fyra Spotify-invites bortskänkes, för jag har inga vänner

Hej alla! Som ni kanske märkt har uppdateringsfrekvensen här på piruett minskat de senaste veckorna. Detta beror inte på att jag inte längre tycker om er, utan på diverse turbulens i mitt liv som tar upp en del tid och, framförallt, tankekraft.

Men som en liten kompensation så har jag fyra Spotify-invites att dela ut till behövande. Anmäl intresse i kommentarerna. Först till kvarn. Etc.

Och för er som redan har Spotify kommer här några spellistor:

Dela gärna med dig av dina egna låtlistor eller musiktips i kommentarerna!

19 reaktioner till “Fyra Spotify-invites bortskänkes, för jag har inga vänner

 1. Om man inte har en invite tror jag det har tagit typ ett par dagar att få en om man anmäler sig till listan där de skickar ut sådana på hemsidan. Jag brukar skicka ut mina invites till ickeexisterande mailadresser för att bli av med dem (och slippa få det där påpekandet om att jag har sådana varje gång jag loggar in på nytt), eftersom jag har förutsatt att alla jag känner som vill ha programmet har det.

  //JJ

  Gilla

  1. Nästa gång du får en invite får du gärna skicka den till mig då jag tycks lägga ned hela mitt internet liv på att skaffa en invite.SUCK
   MVH Mattias

   Gilla

  2. Fascinerande att se människor säga ”du får gärna skicka mig en invite” … och lämna sitt förnamn som för mig synlig kontaktinformation.

   //JJ

   Gilla

 2. Hej!!

  Duj skulle rädda min dag om jag skulle få en spotify inbjudan!!!

  Ha en bra dag!!!

  /Henrik

  Gilla

 3. Jag skulle bli grymt tacksam om du ville ge mej en inbjudan till spotify.
  Tack på för hand

  // Daniel

  Gilla

 4. Hej!

  Skulle bli så glad för en invite…det är inte lätt att få tag i 🙂 Många tack om du har någon kvar!!

  Gilla

 5. Hej,

  Jag skulle bli så glad över en spotify…. alla verkar ha utom jag och dom övermig då 😉 Har du nån till övers så all heder till dig!

  Mvh
  Matte

  Gilla

 6. Hej!
  Jag är en vanligtvis glad flicka i desperat behov av en spotify-invite! Om du ger den till mig kommer jag få ett för evigt lyckligt liv 🙂
  Tack från Stina

  Gilla

Kommentarsfunktionen är stängd.