5 reaktioner till “Ny upptäckt: Trakorien hade bredband

 1. Själv har jag alltid undrat varför man döpt trådlös teknologi efter en femte konfluxen-karaktär?

  !Nördpoäng!

  Gilla

 2. Industrin började stjäla namn av mig redan när ENIAC byggdes – och då var jag inte ens född! Sedan blev det bara värre. Sovjetiska kolchoskommittén tvingade mig till exempel att ändra namn på Traktorien 1951.

  Gilla

  1. Framförallt är det pinsamt med alla religionshistoriker och assyrologer som envisas med använda dina gudanamn för de olika sumeriska diviniteter de snubblar över. Tycker gott att det kan vara på tiden att de vänder sig till någon annan fantasyförfattare för inspiration. Då kanske vi istället kan få se Kaosdraken Khorne i envis envig med Marduk, eller eposet om Uruks konung Prins Caspian.

   Gilla

   1. En mycket rimlig poäng Peter. Dessvärre skulle ju Mesopotamiska varumärken enligt Hammurabis lag tvunget registreras med kilskrift varför jag råkade ut för pinsamma missförstånd när det begav sig. Myndigheterna i Ur förstod inte att jag fonetiskt använde sumeriska skrivtecken för Akkadiska produktnamn utan tolkade helt enkelt mina ansökningar som gammelsumeriska. Istället för ”Enki” och Marduk” registrerade jag således ”Gottards gris” och ”slidkrans”. Ändå var jag deras ende ansökande på den tiden eftersom ® inte gick att skriva med vasstrån. Trots det fick jag inte ens erkännande som Urkund. Nu hör jag via pressen att RFSU uppenbarligen har börjat tafsa på mina antika varumärken. HerreGottardsGris säger jag bara!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s