Piruett

Science fiction, fantasy och allmäna nörderier – sedan 2007

links for 2009-05-01

  1. Profilbild för Robert Jonsson

   Hmm… Jag har två av tärningarna tärningarna (T100 och T4) så jag är lite förtappad i alla fall. Yay! 😛

  2. Profilbild för Anders

   Jag har en kul T100 som består av en stor transparent ihålig T10, med en liten svart T10 inuti. Jag fick den i femtioårspresent av en lady i vår spelgrupp, efter det att jag under flera månader hade tittat avundsjukt på hennes sådana T100. 😎

  3. Profilbild för Simon

   Lite förvånad över T4:ans plats på listan. Men det är väl bara för att den alltid har varit en av rollspelstärningarna man använde i sin ungdom. Och den användes i alla fall oftare än T8an och T12an! 🙂

  4. Profilbild för Robert Jonsson

   Var jag alltså ensam som yngre rollspelare att använda T8:an mer alltså? Jag menar alla ville ju hellre ha kroksablar som gjorde en 1T8+2 i skada än trästaven som gjorde 2T4 eller, värre, dolken som gjorde 1T4. 😉

   1. Profilbild för Svante Landgraf

    En dolk gör 1T4+1, ju! All skillnad i världen.

    1. Profilbild för Robert Jonsson

     Du kör uppenbarligen med nymodigheter som järndolkar. Bronsdolkar gör 1T4 i skada och har lägre BV än järndolkarna. Bronsdolkar FTW!

     😉

  5. Profilbild för kosta

   Men såg ni, de nya T4 har siffran på toppen, det har inte min!

   1. Profilbild för Robert Jonsson

    Jag har (eller har haft – tärningar har en tendens att försvinna) både och. Får jag extra nördpoäng för det?

  6. Profilbild för Zapp

   JC’s recension (av Downloading Nancy) uppvisar alla tecken på att recensenten blivit personligen upprörd, och sedan skrivit sin recension i affekt, utan att kunna reflektera över sina egna känslor.

   Hemskt oprofessionellt.

   Jag googlade runt, och andra recensenter bekräftar denna bild (jag har inte sett filmen själv) – detta måste vara ett av Cronemans värsta klavertramp som professionell filmrecensent.

   1. Profilbild för Nils

    Öhh, va? En recension är per definition en persons åsikter och de involverar i allra högsta grad ev. upprörda känslor. Varför skulle det vara oprofessionellt? Och hur kan du avgöra att han inte har reflekterat över sina känslor.

    De recensioner jag sett har milt sagt inte varit positiva (17% på Rotten Tomatoes, ouch!) så jag kan inte riktigt se vart problemet ligger.

  Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *