links for 2009-05-01

10 reaktioner till “links for 2009-05-01

 1. Jag har en kul T100 som består av en stor transparent ihålig T10, med en liten svart T10 inuti. Jag fick den i femtioårspresent av en lady i vår spelgrupp, efter det att jag under flera månader hade tittat avundsjukt på hennes sådana T100. 😎

  Gilla

 2. Lite förvånad över T4:ans plats på listan. Men det är väl bara för att den alltid har varit en av rollspelstärningarna man använde i sin ungdom. Och den användes i alla fall oftare än T8an och T12an! 🙂

  Gilla

 3. Var jag alltså ensam som yngre rollspelare att använda T8:an mer alltså? Jag menar alla ville ju hellre ha kroksablar som gjorde en 1T8+2 i skada än trästaven som gjorde 2T4 eller, värre, dolken som gjorde 1T4. 😉

  Gilla

 4. JC’s recension (av Downloading Nancy) uppvisar alla tecken på att recensenten blivit personligen upprörd, och sedan skrivit sin recension i affekt, utan att kunna reflektera över sina egna känslor.

  Hemskt oprofessionellt.

  Jag googlade runt, och andra recensenter bekräftar denna bild (jag har inte sett filmen själv) – detta måste vara ett av Cronemans värsta klavertramp som professionell filmrecensent.

  Gilla

  1. Öhh, va? En recension är per definition en persons åsikter och de involverar i allra högsta grad ev. upprörda känslor. Varför skulle det vara oprofessionellt? Och hur kan du avgöra att han inte har reflekterat över sina känslor.

   De recensioner jag sett har milt sagt inte varit positiva (17% på Rotten Tomatoes, ouch!) så jag kan inte riktigt se vart problemet ligger.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s