En recension som egentligen inte förklarar så mycket om ”Jack of Fables: Americana”

10590_180x270Americana är den fjärde delen i Bill Willinghams Fables-spinoff Jack of Fables. Jag har egentligen ingen koll på vad serien handlar om. Jack åker runt i USA och träffar på konstiga figurer och hamnar i olika sorters trubbel. Det verkar finnas en sorts metaplot där någon kallad Mr Revise vill spärra in alla fabelvarelser.

Det är lite småroligt, och ganska snyggt tecknat, men jag vet inte om det är så bra egentligen. Jack är en rätt skön karaktär av den gamla hederliga asshole-typen. Den sorts människa som har sex med en kvinna, för att direkt efteråt skryta om att han även haft sex med hennes två systrar. Det är skoj. Men jag vet inte om det gör Jack of Fables till en bra serie. Något rätt måste den ju göra… eftersom jag fortsätter att köpa albumen.

Ja, okej, jag gillar Jack. Den duger för några garv.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s