Ett meddelande

Jag skulle bara vilja säga ”sorry” till er som kommit hit genom att googla på:

 • sexdocka för män
 • kvinna suger penis bilder
 • kyssar och sex
 • dildos manliga konstruktörer
 • citat om självrannsakan
 • har samantha fox nån tjej
 • kåt nakna kvinna
 • kvinnliga porriga muskelbyggare
 • jan eliasson sveriges sexigaste man
 • noveller ”girl on girl”
 • microfiche köpa
 • singularisering av latinska substantiv

Bättre lycka nästa gång!

13 reaktioner till “Ett meddelande

 1. Det är med andra ord dags att skriva något om Jan Eliasson. Han kanske var med i Sinkan och skrev nån liten grej om halvorcher?

  Gilla

 2. Den enda lösningen är att skriva den där novellen. Jag tänker mig att två unga kvinnliga UD-praktikanter (varav en dessutom är muskelbyggare) har sex när de plötsligt upptäcks av Jan Eliasson. Jan är upprörd över att de har skött sin latinläxa dåligt, och ska straffa dem. Självrannsakan blir svårare att få in, men om du faktiskt skriver det här lär den nog komma av sig själv.

  Gilla

 3. Någon har under de senaste dagarna, vid ett gäng olika tillfällen, besökt Vetsaga genom att söka efter någon tidning som skulle vara först med att få tillåtelse av amerikanerna i att publiceras i Tyskland efter kriget. (Jag är inte säker, men så på rak arm skulle jag gissa på Der Ruf – lite ironiskt känns det att hitta sådana sökningar i Vetsagas statistik, med tanke på att jag är i alla fall någorlunda inläst på tysk litteratur från precis efter kriget, men inte skriver om sådant där eller på Ampersand.) Femtiofem gånger. Med elva olika variationer på sökningen.

  //JJ

  Gilla

 4. Men det här är förstås ett smart inlägg om man, uh, vill ha fler träffar av folk som söker på någonting dylikt, med tanke på att de nu till och med kan kombinera ord ur de olika sökfraserna i ett och samma inlägg.

  //JJ

  Gilla

   1. Si puer cum puellula moraretur in cellula, felix coniunctio

    Eller skall det vara

    Si puellula cum puellula moraretur in cellula, felix coniunctio

    Gilla

 5. Fniss fniss! Det är mycket roligt med vad folk söker på och hittar in på ens blogg. Det absolut mest sökta ordet för att komma till Drömmarnas Berg och då mer än dubbelt så mycket som alla andra ord är PENIS! Sjukt! Sen följer en svans av ord i kombination med penis, typ stor svart penis och liknande.

  /karl

  Gilla

  1. Det är en sak jag hela tiden har varit fascinerad av med Vetsaga: sökträffarna är förvånansvärt relevanta. Väldigt många handlar om science fiction- eller fantasylittertur.

   //JJ

   Gilla

 6. Jag gillar när folk frågar google saker, som exemplet med Samantha Fox. Typ, ”Är det egentligen utomjordingar som styr regeringen?” Såg en hel del sånt i nån hackad sökmotor.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s