4 reaktioner till “links for 2009-03-26

  1. Först tänkte jag skriva att bajs ska bajs ha men det låter omoget. Jag hade en liten liten tanke om att läsa klart Wheel of time, nu när den ändå skulle bli färdig! Det får eventuellt bli en genomläsning av Wikipedias referat..kanske.

    Gilla

  2. Kanske tre böcker. Källor som är ett steg närmare informationen (det vill säga verkar sitta med den framför sig när de skriver, istället för att ha fått den från bokhandelns inköpare i en annan stad) uttrycker sig mer försiktigt, med ”två, kanske tre” och dylikt.

    //JJ, som tycker det är hög tid för ett uttalande från Tor

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s