Piruett

Science fiction, fantasy och allmäna nörderier – sedan 2007

Saker upphittat på min hårddisk

I bland händer det sig att jag råkar rota runt i de allra lägsta av undermappar på min hårddisk. Där kan man hitta alla möjliga intressanta fornlämningar. I dag var en sådan dag, och nu hade jag tänkt dela med mig av några upphittade artifakter.

För några år sedan spelledde jag en superhjältekampanj i Silver age sentinels (och senare Supergänget). Där hade jag en vana att hitta på olika loggor till diverse superhjältar som rollpersonerna stötte på. Den här godingen tillhörde en grupp högteknologiska, militäristiska hjältar:

armenlogga

Och denna märkliga kreation kommer jag inte riktigt ihåg i vilket sammanhang den användes:

heroiskaIbland photoshoppade jag även ihop små teasers till nästa spelomgång — ungefär som det kunde se ut i slutet på de serietidningar jag läste när jag var liten. ”Våra hjältar återvänder hem som segare, men föga anar de att de snart skall hamna …”

klor

I bland kunde det se ut så här:

jaktm
Bonuspoäng till den som kan gissa var jag hittade originalbilden.

Vid ett annat tillfälle drog jag igång en sword & sorcery-historia med reglerna från Sprit of the century. Den varade inte så länge, men jag han dona ihop en logotyp och en ”teaserposter”:

chronicles

seylon11
Sådär snygg.

När det kommer till kartor så finns det en hel del skräp som tar upp plats i min dator. De flesta är ganska värdelösa, men den här gillar jag i all sin enkelhet:

karta
Mina mad photoshop skillz sviker aldrig.

En annan minimalistisk karta är den här:

karta1Slutligen ännu en tjofräs vars ändamål jag inte riktigt har någon aning om:

glogga

  1. Profilbild för Maria

    Haha. 🙂 Jag gillar Jaktmästaren. Mycket dramatisk. 😉

  2. Profilbild för Petter

    Jägaren är väl från Grant Morrisons Seven Soldiers?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *