Piruett

Science fiction, fantasy och allmäna nörderier – sedan 2007

Så här kan det se ut där jag jobbar

Så här kan det se ut där jag jobbar

Men vem ska hon uppe till höger föreställa? Mina Marvel-kunskaper sviker mig.

  1. Profilbild för Krank

   Det är ju såklart Carol Denvers, aka Marvel Girl, om du menar hon med blixt på bröstet. En av de djupare karaktärer jag läst i Marveluniversat faktiskt; hennes kamp mot alkoholism och hennes kamp att hitta en egen identitet i förhållande till sina Kree-gener och sin identitet.

   1. Profilbild för Krank

    Eller, öh, Carol DAnvers ska det vara, såklart.

   2. Profilbild för Magnus Edlund

    Aaah! Tackar. Men menar du inte Ms Marvel? Marvel Girl var väl Rachel Summers (mfl)?

  2. Profilbild för Kiper

   MS Marvel är det. Hon var ju känd som Binary och Warbird ett tag också.

  Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *