Så här kan det se ut där jag jobbar

Så här kan det se ut där jag jobbar

Men vem ska hon uppe till höger föreställa? Mina Marvel-kunskaper sviker mig.

4 reaktioner till “Så här kan det se ut där jag jobbar

  1. Det är ju såklart Carol Denvers, aka Marvel Girl, om du menar hon med blixt på bröstet. En av de djupare karaktärer jag läst i Marveluniversat faktiskt; hennes kamp mot alkoholism och hennes kamp att hitta en egen identitet i förhållande till sina Kree-gener och sin identitet.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s