Konsumentupplysning angående Lulu

Om ni någon gång beställer någonting (till exempel Oskrivna blad och Höstdimma) från print-on-demand-sajten Lulu och väljer det billigaste leveransalternativet, så ska ni veta att när det står ”delivery not guaranteed” så betyder det verkligen delivery not guaranteed.

Bara så att ni vet.

9 reaktioner till “Konsumentupplysning angående Lulu

  1. Någon som faktiskt har lyckats beställa något från Lulu? Jag blir tokig på deras sida. Jag har fyllt i och kontrollerat alla uppgifter flera gånger. Ändå får jag meddelandet ”payment declined”, trots att jag använder ett helt vanligt VISA-kort som det finns mer än tillräckligt med pengar på för att täcka betalningen?

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s