Piruett

Science fiction, fantasy och allmäna nörderier – sedan 2007

Saker som skulle få mitt tonåriga jag att skrika högt i vrede och sparka mig hårt i pungen

 • Att det finns en hel bok av Robert Jordan som jag inte läst, trots att det är flera år sedan att den gavs ut!
 • Att jag inte läst en enda bok av David Eddings sedan Belgarath the Sorcerer (1995).
 • Att jag inte har köpt en värsting till speldator, trots att jag har råd.
 • Att 70% av mina böcker är nedpackade på vinden.

Vad kan jag säga? Jag var en helt annan typ av geek på den tiden.

 1. Profilbild för Karl

  Mitt tonåriga jag håller med.

  Varför skall alla ”fantastiska” böcker vara lila, rosa eller svarta med guld eller silver bokstäver och gärna all of the above. Fult i hyllan blir det, men nu är det lite bökigt att gå upp på vinden för att leta rätt på nån bok som ligger i nån låda.

 2. Profilbild för Karl

  Mitt tonåriga jag håller med.

  Varför skall alla ”fantastiska” böcker vara lila, rosa eller svarta med guld eller silver bokstäver och gärna all of the above. Fult i hyllan blir det, men nu är det lite bökigt att gå upp på vinden för att leta rätt på nån bok som ligger i nån låda.

 3. Profilbild för Karl

  Mitt tonåriga jag håller med.

  Varför skall alla ”fantastiska” böcker vara lila, rosa eller svarta med guld eller silver bokstäver och gärna all of the above. Fult i hyllan blir det, men nu är det lite bökigt att gå upp på vinden för att leta rätt på nån bok som ligger i nån låda.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *