Världens fulaste väggalmanacka

I julas var jag hemma hos mina kära föräldrar. Där hittade jag världens fulaste väggalmanacka. De hade fått den av Järfälla kommun. Jag kan för mitt liv inte förstår hur en kommun kan lägga skattepengar på att trycka upp någonting så vedervärdigt fult. Tänker de sig verkligen att någon ska sätta upp detta groteskeri på väggen? Vilken tragisk sate skulle göra det? Kolla själva:

Har du sett något värre?

12 reaktioner till “Världens fulaste väggalmanacka

  1. Typiskt fenomen för personer som hanterar pengar som inte är deras. Ingen person som hade hoppats sälja och tjäna pengar på en kalender och betala hyran och maten på bordet med förtjänsten hade ju gjort det här, men nu …

    //JJ

    Gilla

  2. Typiskt fenomen för personer som hanterar pengar som inte är deras. Ingen person som hade hoppats sälja och tjäna pengar på en kalender och betala hyran och maten på bordet med förtjänsten hade ju gjort det här, men nu …

    //JJ

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s