Piruett

Science fiction, fantasy och allmäna nörderier – sedan 2007

Jag stör mig på Stieg Larssons omslag

luftslottet

Okay. Så här gör man inte ett bokomslag. Jo, jag förstår tanken att det ska se ut lite som ettan på den påhittade tidskriften ”Millennium”. Men. Omslaget avslöjar ju för fasen handligen!

Allt snack om stalkert, Säpo och rättegångar är ju rena spoilers. Så gör man bara inte. Det är fanemig värre än filmtrailrar som avslöjar alla vändningar i handlingen.

Fy Norstedts!

Fy!

 1. Profilbild för Martin Ackerfors

  Haha, snyggt jobbat där. Inte för att jag är särskilt intresserad av Stieg Larssons deckarsvit, men med sådana framsidor behöver jag inte ens försöka intressera mig. Det är ju betydligt vanligare med allt för avslöjande baksidor, men avslöjande framsidor var något nytt. 🙂

 2. Profilbild för Martin Ackerfors

  Haha, snyggt jobbat där. Inte för att jag är särskilt intresserad av Stieg Larssons deckarsvit, men med sådana framsidor behöver jag inte ens försöka intressera mig. Det är ju betydligt vanligare med allt för avslöjande baksidor, men avslöjande framsidor var något nytt. 🙂

 3. Profilbild för Martin Ackerfors

  Haha, snyggt jobbat där. Inte för att jag är särskilt intresserad av Stieg Larssons deckarsvit, men med sådana framsidor behöver jag inte ens försöka intressera mig. Det är ju betydligt vanligare med allt för avslöjande baksidor, men avslöjande framsidor var något nytt. 🙂

 4. Profilbild för Magnus Edlund

  ”Millennium”-böckerna är förmodligen de mest överskattade böckerna i Sverige just nu. Så du missar ingenting.

 5. Profilbild för Magnus Edlund

  ”Millennium”-böckerna är förmodligen de mest överskattade böckerna i Sverige just nu. Så du missar ingenting.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *