Jag stör mig på Stieg Larssons omslag

luftslottet

Okay. Så här gör man inte ett bokomslag. Jo, jag förstår tanken att det ska se ut lite som ettan på den påhittade tidskriften ”Millennium”. Men. Omslaget avslöjar ju för fasen handligen!

Allt snack om stalkert, Säpo och rättegångar är ju rena spoilers. Så gör man bara inte. Det är fanemig värre än filmtrailrar som avslöjar alla vändningar i handlingen.

Fy Norstedts!

Fy!

5 reaktioner till “Jag stör mig på Stieg Larssons omslag

  1. Haha, snyggt jobbat där. Inte för att jag är särskilt intresserad av Stieg Larssons deckarsvit, men med sådana framsidor behöver jag inte ens försöka intressera mig. Det är ju betydligt vanligare med allt för avslöjande baksidor, men avslöjande framsidor var något nytt. 🙂

    Gilla

  2. Haha, snyggt jobbat där. Inte för att jag är särskilt intresserad av Stieg Larssons deckarsvit, men med sådana framsidor behöver jag inte ens försöka intressera mig. Det är ju betydligt vanligare med allt för avslöjande baksidor, men avslöjande framsidor var något nytt. 🙂

    Gilla

  3. Haha, snyggt jobbat där. Inte för att jag är särskilt intresserad av Stieg Larssons deckarsvit, men med sådana framsidor behöver jag inte ens försöka intressera mig. Det är ju betydligt vanligare med allt för avslöjande baksidor, men avslöjande framsidor var något nytt. 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s