Nytt år, nya kläder

Jag smygstartar det nya året med att dra ett nytt tema över Piruett. Det heter Tarski. Svensk översättning av Mikael Jorhult.

En hel del finjusteringar kvarstår dock.

Bra eller anus?

19 reaktioner till “Nytt år, nya kläder

 1. Jag kommer inte ihåg hur det gamla såg ut (läser via RSS) så jag har svårt att jämföra… men det nya skulle behöva lite mer luft i sig. Allting sitter lite för tätt ihop och känns därför en aning plottrigt.

  Gilla

 2. Jag kommer inte ihåg hur det gamla såg ut (läser via RSS) så jag har svårt att jämföra… men det nya skulle behöva lite mer luft i sig. Allting sitter lite för tätt ihop och känns därför en aning plottrigt.

  Gilla

 3. Jag kommer inte ihåg hur det gamla såg ut (läser via RSS) så jag har svårt att jämföra… men det nya skulle behöva lite mer luft i sig. Allting sitter lite för tätt ihop och känns därför en aning plottrigt.

  Gilla

 4. Jag tycker den här designen är vansinnigt snygg. Den växer för varje gång jag ser den och jag överväger att använda den och anpassa den efter mina ändamål och önskemål. Men det känns – kanske inbillat – lite dumt att ha samma design som någon annan (även om de skulle bli lite olika ändå). Skulle du ha något emot att jag använde samma (du skulle få kalla mig ”härmapa” (eller ännu hellre ”epigon”))? 🙂

  Gilla

 5. Jag tycker den här designen är vansinnigt snygg. Den växer för varje gång jag ser den och jag överväger att använda den och anpassa den efter mina ändamål och önskemål. Men det känns – kanske inbillat – lite dumt att ha samma design som någon annan (även om de skulle bli lite olika ändå). Skulle du ha något emot att jag använde samma (du skulle få kalla mig ”härmapa” (eller ännu hellre ”epigon”))? 🙂

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s