Piruett

Science fiction, fantasy och allmäna nörderier – sedan 2007

Löneförhöjning …

Löneförhöjning ...

… firas bäst med Fallout 3.

  6 svar

  1. Profilbild för TD Hedengren

   Gratulerar! Själv vågar jag inte köpa spelet än (blir till PC) eftersom jag är rädd att jag fastnar…

  2. Profilbild för TD Hedengren

   Gratulerar! Själv vågar jag inte köpa spelet än (blir till PC) eftersom jag är rädd att jag fastnar…

  3. Profilbild för walium

   Själv köpte jag en Xbox enkom för att kunna spela Fallout 3. Det tog mig en dryg vecka att spela klart det, men då spelade jag också rätt intensivt under helgerna. Slutet är lite av ett antiklimax och kommer oväntat fort.

   Skriv ett inlägg när du spelat färdigt så kan jag skriva lite mer om min egen åsikt om spelet och mer specifika detaljer.

  4. Profilbild för walium

   Själv köpte jag en Xbox enkom för att kunna spela Fallout 3. Det tog mig en dryg vecka att spela klart det, men då spelade jag också rätt intensivt under helgerna. Slutet är lite av ett antiklimax och kommer oväntat fort.

   Skriv ett inlägg när du spelat färdigt så kan jag skriva lite mer om min egen åsikt om spelet och mer specifika detaljer.

   1. Profilbild för Magnus Edlund

    Dela med dig av din egen åsikt nu!

  Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *