25 reaktioner på ”Vem vill ha en Spotify-invite?

 1. L: Skillnaden är väl att man kan söka fram låtar med betydligt färre begränsningar (istället för att det finns några enstaka eller enbart trettiosekunderssnuttar per artist), inom de skivbolag som är knutna till tjänsten. Om jag förstått saken rätt.

  //JJ

  Gilla

 2. L: Skillnaden är väl att man kan söka fram låtar med betydligt färre begränsningar (istället för att det finns några enstaka eller enbart trettiosekunderssnuttar per artist), inom de skivbolag som är knutna till tjänsten. Om jag förstått saken rätt.

  //JJ

  Gilla

 3. Skulle gärna vilja ha en invite, men att skriva något roligt är ju inte helt enkelt. Hmm, vad frågar man en brandman om hans utbilning?
  – Är du lågutbildad?
  Ett glas vatten tack.

  Gilla

 4. Skulle gärna vilja ha en invite, men att skriva något roligt är ju inte helt enkelt. Hmm, vad frågar man en brandman om hans utbilning?
  – Är du lågutbildad?
  Ett glas vatten tack.

  Gilla

 5. Jag har en grym historia! Det var en älg som skulle duscha, då frågade älgkon: Varför ska du duscha? Älgen svarade då: För att det snart är älgjakt och jag vill bli Ren!

  Skulle gärna vilja ha en invite.

  Gilla

 6. Jag har en grym historia! Det var en älg som skulle duscha, då frågade älgkon: Varför ska du duscha? Älgen svarade då: För att det snart är älgjakt och jag vill bli Ren!

  Skulle gärna vilja ha en invite.

  Gilla

 7. Tackar, den kommer att användas flitigt. För övrigt intressanta låtar i länken, diggar verkligen Start Wearing Purple med Gogol Bordello.

  Gilla

 8. Tackar, den kommer att användas flitigt. För övrigt intressanta låtar i länken, diggar verkligen Start Wearing Purple med Gogol Bordello.

  Gilla

Kommentarer inaktiverade.