Diverse extremt intressanta meningar (inklusive bisatser)

Det här med Windows Vista, alltså. Efter att ha donat runt med os:et i c:a två veckor så är min dom, som användare, så här: Som XP, fast lite snyggare och lite omständigare. Jag kommer med extremt stor sannolikhet att byta tillbaka till Ubuntu inom en snar framtid.

På tal om att byta så övergav jag Bloglines för Google Reader rätt nyligen. Jag har ännu inte haft anledning att ångra mig. Reader är som Bloglines, fast lite snyggare och lite bättre. ”River of news” och J-tangenten är allt jag behöver.

Digsby är överlägset världens bästa IM-klient.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s