Piruett

Science fiction, fantasy och allmäna nörderier – sedan 2007

Obligatoriskt

Läs denna utmärkta recension av Joe Abercrombies The first law-trilogi.

6 svar

 1. Profilbild för Johan

  Jag vet inte om jag skulle kalla det för en recension, egentligen – den är ju rätt olämplig för personer som inte har läst trilogin men tänker/funderar på att göra det och bryr sig om spoilers – men oavsett vad det är för sorts text så hoppas jag förstås att den är läsvärd, och tackar så mycket för länken och de snälla orden. 🙂

  //JJ

 2. Profilbild för Johan

  Jag vet inte om jag skulle kalla det för en recension, egentligen – den är ju rätt olämplig för personer som inte har läst trilogin men tänker/funderar på att göra det och bryr sig om spoilers – men oavsett vad det är för sorts text så hoppas jag förstås att den är läsvärd, och tackar så mycket för länken och de snälla orden. 🙂

  //JJ

 3. Profilbild för Johan

  Jag vet inte om jag skulle kalla det för en recension, egentligen – den är ju rätt olämplig för personer som inte har läst trilogin men tänker/funderar på att göra det och bryr sig om spoilers – men oavsett vad det är för sorts text så hoppas jag förstås att den är läsvärd, och tackar så mycket för länken och de snälla orden. 🙂

  //JJ

 4. Profilbild för Magnus Edlund

  Okay då — en extremt spoilertung recension. 🙂

 5. Profilbild för Magnus Edlund

  Okay då — en extremt spoilertung recension. 🙂

 6. Profilbild för Magnus Edlund

  Okay då — en extremt spoilertung recension. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *