6 reaktioner till “Obligatoriskt

 1. Jag vet inte om jag skulle kalla det för en recension, egentligen – den är ju rätt olämplig för personer som inte har läst trilogin men tänker/funderar på att göra det och bryr sig om spoilers – men oavsett vad det är för sorts text så hoppas jag förstås att den är läsvärd, och tackar så mycket för länken och de snälla orden. 🙂

  //JJ

  Gilla

 2. Jag vet inte om jag skulle kalla det för en recension, egentligen – den är ju rätt olämplig för personer som inte har läst trilogin men tänker/funderar på att göra det och bryr sig om spoilers – men oavsett vad det är för sorts text så hoppas jag förstås att den är läsvärd, och tackar så mycket för länken och de snälla orden. 🙂

  //JJ

  Gilla

 3. Jag vet inte om jag skulle kalla det för en recension, egentligen – den är ju rätt olämplig för personer som inte har läst trilogin men tänker/funderar på att göra det och bryr sig om spoilers – men oavsett vad det är för sorts text så hoppas jag förstås att den är läsvärd, och tackar så mycket för länken och de snälla orden. 🙂

  //JJ

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s