Spindeltjejen skulle må bra av en omgång Buffy

Tom DeFlacos The Amazing Spider-Girl är uppenbart en serie riktad till unga tjejer, men det gör den inte mindre läsvärd för oss andra. May Parker — Spindelmannens tonåriga dotter som ärvt alla pappas krafter — är en skön spinnoff på Peter Parker. Båda är grubblare, båda kan inte låta bli att göra ”det rätta”, båda offrar sitt privatliv för spindeldräkten. Det jag saknar är mer utvecklade bifigurer — Mays vänner är intetsägande och obetydliga för handlingen. Lite mer Buffy skulle inte skada.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s