Piruett

Science fiction, fantasy och allmäna nörderier – sedan 2007

Nytt på bloggen

Som ni säkert har märkt har det dykt upp lite nya features här på bloggen. För det första har jag nu ett litet twitter-feed upp i högra hörnet — ”kortfattat”. Där skriver jag kortare saker som inte riktigt berättigar ett längre blogginlägg. Direktlänken till min twitter är http://twitter.com/gorillotaur.

Efter varje blogginlägg finns det nu även några enkla bokmärkesknappar, för den som vill lägga till ett inlägg till SumbleUpon, Reddit, Google Bookmarks eller vad det nu må vara. Widgeten i fråga heter Slashdigilicious.

Fatta — värsta IT!

(Fast när nya WordPress 2.5 släpps kanske allt bara kreverar totalt och hela bloggen försvinner. Vi får se.)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *