Piruett

Science fiction, fantasy och allmäna nörderier – sedan 2007

Synd att Jordan aldrig blev modedesigner

Så här tyckte jag om salige Robert Jordans Crossroads of twilight den 3 mars 2003.

51tycahke8l.jpgÄr det bara jag som blivit äldre eller har Robert Jordan tappat stinget helt? Läste just klart den senaste Wheel of Time-boken, Crossroads of Twilight, och, ärligt talat, den sög hårt

Min kritik kan sammanfattas som följer: Ingenting hände!

Seriöst. Handlingen rör sig framåt så förbannat långsamt att jag tror jag blir galen. Nästan 700 sidor och inte en enda liten intrig klaras upp, inte en enda konflikt löses … ingenting av intresse händer överhuvudtaget. Jordan tillbringar mer tid med att beskriva byxknapparna på varenda jäkla liten karaktär som dyker upp, än med att berätta en historia.

Jag började läsa Jordan när jag gick i högstadiet. Det är väl en dryga 10 år sedan nu. Känns som om han borde ta sig i kragen och avsluta sin förbannade ***** serie snart. Det, eller sadla om och bli modedesigner,

Ett svar

  1. […] Crossroads of twilight – Läs en ”plot summary” online […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *