Piruett

Science fiction, fantasy och allmäna nörderier – sedan 2007

Bokastrof!

I dag har något hänt som inte hänt mig på säkert 15 år: jag har ingen bok att läsa. På min vanligtvis packade ”att läsa”-hylla står nu en ensam novellsamling från 1800-talet – Tales of the Alhambra. Och denna bok är redan öronmärkt som ”toalettläsning”. Jag har märkt att jag inte kan läsa novellsamlingar annat än i mycket små doser.

Hursom! Jag står utan läsa. Hur kan det komma sig? Jo: det förbannade/underbara Adlibris har tagit galet lång tid på sig att leverera min senaste beställning!

Och som om inte det vore nog så är Librarything nere.

2 svar

  1. Profilbild för Anders

    Gå till biblioteket, slöhög!

  2. Profilbild för Anders

    Gå till biblioteket, slöhög!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *