Bästa bioupplevelsen

I kväll fick jag för mig att jag ville se Spider-Man 3 — eller Spindelmannen Tre som jag brukar säga. Glad som en lärka gick jag ner till den lokala biografen och köpte en biljett till 21.20-föreställningen. Och gissa vad? Jag var ensam i salongen! Det bästa jag varit med om! Alla fördelar med att gå på bio (stor bild, bra ljud, se nya filmer lagligt) och inga nackdelar (folk som pratar, folk som har mobilen på, folk som prasslar … ja, folk i allmänhet).

Ah, ibland är verkligen film bäst på bio.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s