Piruett

Science fiction, fantasy och allmäna nörderier – sedan 2007

När nostalgi faller platt

spiwoorNär jag var liten hade jag en serietidning som hette ”Spindelkvinnan”. Jag hade bara ett nummer — kanske gavs det inte ens ut fler. Mina minnen av den tidningen är av en mörk, konstig, förvriden värld. Helt olik andra superserier.

Därför blev jag glad när jag hittade albumet ”Spider-Woman: Origin” på ett antikvariat i Lund. Det kostade 49 kr.

Det var knappt värt det.

2 svar

  1. Profilbild för Fredrik

    Äsch, jag gillade skarpt. Jag har visserligen inga nostalgiska kopplingar alls till karaktären. Det kanske hjälper? Eller inte. Karaktären är ju riktigt cool. Kan knappt bärga mig till Bendis och Maalev (stavade jag rätt där?) får dra igång med den pågående titeln.

  2. Profilbild för Fredrik

    Äsch, jag gillade skarpt. Jag har visserligen inga nostalgiska kopplingar alls till karaktären. Det kanske hjälper? Eller inte. Karaktären är ju riktigt cool. Kan knappt bärga mig till Bendis och Maalev (stavade jag rätt där?) får dra igång med den pågående titeln.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *