Morrison + öl = wtf

Okay, så efter att ha varit ute och duckit öl i går kväll, kom jag hem och var inte sådär jättetrött. Så jag satte mig och läste Grant Morrisons ”Seven soldiers of victory vol 4”. Jag fattade inte ett skit. Jag läste och läste men begrep inte ett dugg av vad som hände — jag fick liksom inget sammanhang på det hela. Dialogen var helt galet inkonsekvent och orsak-verkan tycktes inte existera.

Detta är visserligen inte så ovanligt när det gäller Morrison. Men oftast brukar det vara något bra.

Jag tycker att det är dålig stil av en författare, som enligt utsago får sina bästa idéer när han är hög, att skriva något som inte går att läsa efter några ynka öl.

Nu måste jag ju läsa om hela joxet i nyktert tillstånd, ju!

5 reaktioner till “Morrison + öl = wtf

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s