Piruett

Science fiction, fantasy och allmäna nörderier – sedan 2007

Morrison + öl = wtf

Okay, så efter att ha varit ute och duckit öl i går kväll, kom jag hem och var inte sådär jättetrött. Så jag satte mig och läste Grant Morrisons ”Seven soldiers of victory vol 4”. Jag fattade inte ett skit. Jag läste och läste men begrep inte ett dugg av vad som hände — jag fick liksom inget sammanhang på det hela. Dialogen var helt galet inkonsekvent och orsak-verkan tycktes inte existera.

Detta är visserligen inte så ovanligt när det gäller Morrison. Men oftast brukar det vara något bra.

Jag tycker att det är dålig stil av en författare, som enligt utsago får sina bästa idéer när han är hög, att skriva något som inte går att läsa efter några ynka öl.

Nu måste jag ju läsa om hela joxet i nyktert tillstånd, ju!

5 svar

  1. […] Morrison + öl = wtf Kanske min minst ambitiösa recension. Och det vill inte säga lite. […]

  2. Profilbild för Simon

    Och vad tyckte du i nyktert tillstånd då?

  3. Profilbild för Simon

    Och vad tyckte du i nyktert tillstånd då?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *